Met heel veel enthousiasme kondigen wij de lancering van de familie Planckaert e-bike 1.0 aan, een fiets voor en door fietsers! Exclusief verkrijgbaar bij myBike.be en direct leverbaar. Deze primeur is het resultaat van een samenwerking tussen de Planckaerts, een familie waar fietsen in het bloed zit, het merk Granville, al decennia lang een vaste waarde in de Belgische fietsenmarkt, en het myBike.be team.

De fiets is uitgerust met de krachtige Bosch Performance Line middenmotor, die met zijn 65Nm koppel altijd een vlotte rit kan garanderen, of het nu voor woon-werkverkeer door wind en weer is, of plezierritjes, ook op de minder vlakke wegen. De accu die naadloos in het frame verwerkt zit, in combinatie met de middenmotor en het kwalitatieve frame, zorgen voor een uiterst stabiel en veilig rijgedrag. De accu met een capaciteit van maar liefst 625Wh zorgt er dan weer voor dat u zich geen zorgen moet maken over grotere afstanden overbruggen. Kortom, de ideale fiets om van punt A naar punt B te gaan weer een waar genot te maken.

Wilt u dit alles zelf eens ervaren? Kom dan naar de testdag op zaterdag 7 mei om de fiets samen met de familie Planckaert te testen. Bij myBike.be Brugge, of bij een van onze filialen in Gent, Lede of Hasselt, waar de fietsen direct leverbaar zijn! 

Ontdek de Planckaert E-Bike in detail

 
De familie Planckaert E-Bike - Eddy Planckaert
De familie Planckaert E-Bike - Eddy Planckaert
  Ga terug
Back To Top
Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer